Introductie van mezelf

Door Jantje2000 op maandag 2 mei 2016 19:32 - Reacties (11)
Categorie: -, Views: 1.345

Ik ben Jan en kom uit 2000. Daar komt dus ook mijn nickname vandaan. Ik heb een heleboel hobby's waaronder ook hobby's die er boven uit steken.

Mijn grootste hobby is programmeren, maar voetballen en hardlopen vind ik even leuk. Ik kan het allemaal niet goed, maar toch vind ik het wel leuk.

Ik zit in 4-havo en ik ben momenteel bezig met een profielwerkstuk. (pws) En dat doe ik over hacken, aangezien dat ook een hobby van me is. Maar net zoals alle andere hobby's kan ik dat ook al niet.

Waarover ik ga schrijven in mijn blog weet ik nog niet, maar misschien hebben jullie nog ideeŽn. Die mogen jullie natuurlijk achter laten in de reacties. Nou in ieder geval hoop ik dat jullie mijn blogs leuk zullen vinden.

En dan stop ik nu maar met m'n eerste post.

Yow,
Jantje2000

Volgende: Wat ben je toch een stijve hark! 06-'16 Wat ben je toch een stijve hark!

Reacties


Door Tweakers user Soldaatje, maandag 2 mei 2016 20:02

Blogs over hacken zijn natuurlijk altijd leuk.
Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn, ook simpele hacks kunnen leuk zijn, misschien nog leuker omdat het voor meer mensen te volgen is.
Maar voetbal en hardlopen is (misschien) ook wel interessant. :D

Door Tweakers user Jantje2000, maandag 2 mei 2016 20:06

Soldaatje schreef op maandag 02 mei 2016 @ 20:02:
Blogs over hacken zijn natuurlijk altijd leuk.
Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn, ook simpele hacks kunnen leuk zijn, misschien nog leuker omdat het voor meer mensen te volgen is.
Maar voetbal en hardlopen is (misschien) ook wel interessant. :D
We zullen het waarschijnlijk zien.

Door Harry, maandag 2 mei 2016 20:12

Wat is hacken?

Door Tweakers user Jantje2000, maandag 2 mei 2016 20:20

Hacken is het benutten van voorwerpen op ene manier waarvoor die niet bedoeld zijn. Dit komt vooral bij computers voor. Veel mensen zeggen dat dit het inbreken is op computers, maar als je als White-hat hacker functioneert doe je het meer om beveiligingslekken op te sporen.

Door Harry, maandag 2 mei 2016 20:28

Jantje2000 schreef op maandag 02 mei 2016 @ 20:20:
[...]

Hacken is het benutten van voorwerpen op ene manier waarvoor die niet bedoeld zijn. Dit komt vooral bij computers voor. Veel mensen zeggen dat dit het inbreken is op computers, maar als je als White-hat hacker functioneert doe je het meer om beveiligingslekken op te sporen.
Je tikt "voorwerpen ", is het niet puur softwarematig?
De term "White Hat" ken ik niet; is dat een ander woord voor "witte boorden"?

Door Tweakers user Jantje2000, maandag 2 mei 2016 20:34

White-hat houdt in hoe je je skills gebruikt. Als je hackt om beveiligingslekken op te sporen ben je white-hat. Je hebt echter ook black-hat hackers die hacken om te verdienen, door lekken te verkopen.
Grey-hat hackers zitten er tussenin. Die oefenen op websites, terwijl white-hat hackers eerst alles leren en dan pas op echte sites oefenen.

Door Harry, maandag 2 mei 2016 20:56

Jantje2000 schreef op maandag 02 mei 2016 @ 20:34:
White-hat houdt in hoe je je skills gebruikt. Als je hackt om beveiligingslekken op te sporen ben je white-hat. Je hebt echter ook black-hat hackers die hacken om te verdienen, door lekken te verkopen.
Grey-hat hackers zitten er tussenin. Die oefenen op websites, terwijl white-hat hackers eerst alles leren en dan pas op echte sites oefenen.
Dank je wel.
Veel succes met je studie.

Door Tweakers user Silent7, dinsdag 3 mei 2016 00:27

Leuk man, ja blogs over hacken lijkt me het minste!

Door Tweakers user Jantje2000, dinsdag 3 mei 2016 06:54

Silent7 schreef op dinsdag 03 mei 2016 @ 00:27:
Leuk man, ja blogs over hacken lijkt me het minste!
Wie weet, misschien kan ik blogs maken over hacken

Door Tweakers user bevgrad, dinsdag 3 mei 2016 18:24

Je geeft aan dat je nog niet zo goed bent in hacken, dan zou ik het zeker daarover houden. Tweakblogs zijn namelijk ideaal om meer informatie op te doen dmv de tweakers die er op je blog reageren. Als je het over hacken houdt zul je alleen maar beter worden door het onderzoek dat je zult verrichten voor de blogpost en de talloze comments met meningen en advies. van anderen.

Door Tweakers user Jantje2000, dinsdag 3 mei 2016 18:49

bevgrad schreef op dinsdag 03 mei 2016 @ 18:24:
Je geeft aan dat je nog niet zo goed bent in hacken, dan zou ik het zeker daarover houden. Tweakblogs zijn namelijk ideaal om meer informatie op te doen dmv de tweakers die er op je blog reageren. Als je het over hacken houdt zul je alleen maar beter worden door het onderzoek dat je zult verrichten voor de blogpost en de talloze comments met meningen en advies. van anderen.
Dank je voor de tip

Reageren is niet meer mogelijk